Persoonlijk Fitness Schema & Voedingsschema Combi Deal

Voordelen persoonlijk fitness schema?

Een persoonlijk fitness schema is helemaal op maat gemaakt voor jou. Je krijgt dus geen standaard schema dat vaak te algemeen is en geen rekening houdt met jouw individuele situatie. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander.

Train 4 You Personal Training persoonlijke fitness schema’s bieden:

  • Professioneel trainingsprogramma voor 6 of 8 weken
  • Sluit aan bij jouw niveau (van beginner tot gevorderd)
  • Houdt rekening met jouw fysieke mogelijkheden
  • Afgestemd op jouw trainingsdagen

Voordelen persoonlijk voedingsschema?

Een persoonlijk voedingsschema is helemaal op maat gemaakt voor jou. Je krijgt dus geen standaard schema dat vaak te algemeen is en geen rekening houdt met jouw individuele situatie. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander. Door rekening te houden met jou als persoon bereik je de meest optimale resultaten

Onze persoonlijke voedingsschema’s bieden:

  • Op maat gemaakt voedingsschema
  • Rekening houdend met jouw specifieke situatie, lichaamssamenstelling en doelen
  • Geschikt voor ieder doel (afvallen, aankomen, gewicht behouden)
  • Mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen

Voor slechts €69,75 krijg jij een persoonlijk Fitness schema & voedingsschema. Persoonlijke fitness schema met daarin verschillende workouts voor een periode van 6 – 8 weken. Uiteraard kun je dit programma langer gebruiken, maar ik raad aan om regelmatig te wisselen van trainingsschema. Zo blijf je jouw lichaam optimaal prikkelen en voorkom je gewenning! Persoonlijk voedingsschema dat compleet is afgestemd op wat JIJ nodig hebt. Dit eetschema op maat helft jou bij het bereiken van het lichaam dat jij wilt.

Hoe werkt het?

Vraag nu een persoonlijk Fitness & voedingsschema aan bij Train 4 You Personal Training door het onderstaande formulier in te vullen. Jouw persoonlijke schema’s worden met de hand gemaakt en deze ontvang je via de mail. Betalen doe je via een bankoverschrijving en zodra het geld ontvangen is krijg je jouw op maat gemaakte schema’s!

Nu alles voor:

—- 69,95 euro —-

Bestel nu