Persoonlijk Fitness schema

Wat jouw doel ook is, een goed fitnessschema is essentieel om deze te bereiken. Naast gezonde voeding en herstelmomenten is de training namelijk een kernelement in de fitness / krachtsport. Er zijn veel standaard fitnessprogramma’s te downloaden, maar deze zijn niet volledig afgestemd op jouw situatie. Voor velen is het zelf samen stellen van een goed doordachte trainingsroutine erg lastig.Laat een persoonlijk fitness schema samenstellen door Train 4 You Personal Training! Zo’n persoonlijk fitness schema wordt volledig aangepast aan jouw doelen, niveau, mogelijkheden en wensen. Hiermee behaal je dus op de snelste manier de meeste progressie.

Voordelen persoonlijk fitness schema?

Een persoonlijk fitness schema is helemaal op maat gemaakt voor jou. Je krijgt dus geen standaard schema dat vaak te algemeen is en geen rekening houdt met jouw individuele situatie. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander.

Train 4 You Personal Training persoonlijke fitness schema’s bieden:

  • Professioneel trainingsprogramma voor 6 of 8 weken
  • Sluit aan bij jouw niveau (van beginner tot gevorderd)
  • Houdt rekening met jouw fysieke mogelijkheden
  • Afgestemd op jouw trainingsdagen
  • Perfect te combineren met jouw Persoonlijk voedingsschema

Voor slechts €24,95 krijg jij een persoonlijk fitness schema met daarin verschillende workouts voor een periode van 6 – 8 weken. Uiteraard kun je dit programma langer gebruiken, maar ik raad aan om regelmatig te wisselen van trainingsschema. Zo blijf je jouw lichaam optimaal prikkelen en voorkom je gewenning!

Hoe werkt het?

Vraag nu een persoonlijk fitness schema aan bij Train 4 You Personal Training door het onderstaande formulier in te vullen. Jouw fitnessprogramma wordt met de hand gemaakt en deze ontvang je via de mail. Betalen doe je via een bankoverschrijving en zodra het geld ontvangen is krijg je jouw persoonlijke fitness schema!

Persoonlijk trainingsplan

—- 24,95 euro —-

– Op maat gemaakt trainingsschema inclusief de uitleg en aandachtspunten
– T
ips & tricks

Bestel nu