Persoonlijk Voedingsschema

Wil jij graag wat aan je lichaam veranderen? Wil je beter in je vel zitten en je zelfvertrouwen een boost geven? Het veranderen van je eetpatroon is, samen met meer bewegen, de belangrijkste stap op weg naar een gezondere en fittere versie van jezelf. Of je nu wilt afvallen, aankomen, vet verliezen of spiermassa winnen, een gebalanceerd voedingspatroon dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte is essentieel. Een persoonlijk voedingsschema van Train 4 You Personal Training helpt jou op weg!

Het is erg lastig om in één keer een gezond voedingspatroon aan te houden en diëten, waarbij je veel te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt, heeft geen nut. Train 4 You Personal Training kan je helpen! Heb jij al vaak geprobeerd om gezonder te gaan eten, maar lukt het je gewoon niet om je doelen te behalen? Laat dan een persoonlijk voedingsschema op maat samenstellen door ons! Wij combineren theoretische kennis met eigen ervaring, waardoor onze online voedingsschema’s je helpen op weg naar de beste resultaten.

Voordelen persoonlijk voedingsschema?

Een persoonlijk voedingsschema is helemaal op maat gemaakt voor jou. Je krijgt dus geen standaard schema dat vaak te algemeen is en geen rekening houdt met jouw individuele situatie. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander. Door rekening te houden met jou als persoon bereik je de meest optimale resultaten

Onze persoonlijke voedingsschema’s bieden:

  • Op maat gemaakt voedingsschema
  • Rekening houdend met jouw specifieke situatie, lichaamssamenstelling en doelen
  • Geschikt voor ieder doel (afvallen, aankomen, gewicht behouden)
  • Perfect te combineren met jouw Persoonlijk Trainingsplan
  • Mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen

Voor slechts €49,95 krijg jij een persoonlijk voedingsschema dat compleet is afgestemd op wat JIJ nodig hebt. Dit eetschema op maat helpt jou bij het bereiken van het lichaam dat jij wilt.

Hoe werkt het?

Vraag nu een persoonlijk voedingsschema aan bij Train 4 You Personal Training door het onderstaande formulier in te vullen. Jouw eetschema wordt met de hand gemaakt en deze ontvang je via de mail. Betalen doe je via een bankoverschrijving en zodra het geld ontvangen is krijg je jouw op maat gemaakte voedingsschema!

Persoonlijk voedingsschema

—- 49,95 euro —-

– Analyse van huidig voedingspatroon
– Richtlijnen basisvoeding
– 3 voorbeeldmenu’s 1 trainingsdag, 1 rustdag en 1 weekenddag
– Variatielijst
– Recepten
– Gediplomeerd sport diëtist
Bestel nu